Gratis videotraining:

Excellent Leiderschap & Change

Online Strategie Training voor future proof ondernemers die geen afbreuk willen doen aan hun eigenheid, werk of werkwijze. Complete driedelige videotraining waarin je ontdekt:

  • Hoe jij en je team je organisatie effectief kunnen besturen

  • Welke dingen je jezelf eigen moet maken zodat medewerkers je met liefde gaan volgen

  • Wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van change en beïnvloeden

  • Welke Canvas je leiderschap (m.b.t. je bedrijfsstrategie) gaat doen exploderen

* Je ontvangt ook onze e-mails: verfrissend, eerlijk en vol praktijkvoorbeelden om jezelf en je bedrijf schaalbaar te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik

hans heessen

Hans Heesen

Cursus coördinator Bedrijfskunde HAS Hogeschool

"Als gastdocent van de module Strategisch HRM en Leiderschap binnen de opleiding Bedrijfskunde is Sandhya de specialist op het gebied van Coaching & HRM-vraagstukken. Ze houdt als geen ander de ondernemers en managers een spiegel voor. Ondanks dat dit voor hen soms best confronterend is wordt Sandhya steevast beoordeeld als één van de beste docenten/coaches!"

 

daphne

Daphne Gerritse

directeur rain couture

"Doordat Sandhya een ontslagtraject bij mij uit handen heeft genomen kon ik mij richten op dat wat belangrijk is voor mijn onderneming. Daardoor hoefde ik er niet meer zo veel over na te denken en dat scheelde een hoop zorgen en piekeren. Dus meer focus waardoor mijn merk weer kon gaan groeien. Sandhya reageert heel rap op alles waardoor de zaak heel snel afgehandeld werd. Ik raad haar zeker aan omdat zij veel kennis en know how heeft en verbaal goed onderlegt is waardoor zij een gelijkwaardige sparringspartner is voor advocaten en instanties. De super zakelijke en tegelijkertijd warme persoonlijkheid van Sandhya heb ik als prettig ervaren. Zij is een stoere vrouw met het hart op de juiste plek!"

 

ralph meijer

Ralph Meijer

directeur lanterfant

"Ik heb het genoegen meer dan vijf jaar met Sandhya als leiderschapscoach en businessconsultant te mogen werken. De afgelopen jaren heeft ze mij als mijn team meerdere keren in strategische teamsessies begeleid in het vormen van een succesvol team. Zij weet op doortastende en effectieve wijze altijd alle neuzen de spreekwoordelijke zelfde kant op te krijgen. Sandhya is in de afgelopen jaren van grote toegevoegde waarde geweest in de performance van mijn onderneming en dat zal hopelijk nog lang zo blijven. Naast team- en persoonlijke coaching heeft Sandhya ook bij het screenen van sollicitanten een belangrijke rol gespeeld. Van haar mensenkennis en ervaring maken wij altijd graag gebruik. Ik ken Sandhya als een uiterst professioneel vakvrouw die elke opdracht met volledige toewijding oppakt. Haar plezierige en warme coachingstijl maakt voor zowel mij als mijn team dat samenwerken met Sandhya naast effectief ook altijd als plezierig wordt ervaren."

 

shirley def

Shirley van Beers

directeur beers elektrotechniek & service

"Middels mijn hypnotherapeutisch consult met Sandhya konden we al heel snel naar een diepere laag gaan, naar de oorsprong en kern van mijn persoonlijkheid. Het was fijn tijdens de sessie mijn ratio voor een gedeelte uit te sluiten en meer het gevoel te kunnen ervaren. Des te meer rust ik ervaar in mijn hoofd, des te helderder en gefocust ik kan zijn als directeur-eigenaar binnen mijn onderneming. Je merkt aan alles dat Sandhya een professional is, die haar vinger op de goede plek kan plaatsen, goed inlevingsvermogen en een echte ondernemersgeest heeft. Daarom zou ik iedere ondernemer die gericht is op echte persoonlijke ontwikkeling, haar willen aanbevelen. Daarnaast voelde ik me al heel snel comfortabel in haar omgeving. Ik heb ervaren dat je als ondernemer verschillende fasen doorgaat, dus mijn contact met Sandhya zal zeker een vervolg krijgen. Hopelijk kunnen we dan nog meer op het onderbewustzijn inspelen, daar waar je de meest verandering kunt doorvoeren en ervaren!"