Gratis videotraining:

Excellent Leiderschap & Change

Online Strategie Training voor future proof ondernemers die geen afbreuk willen doen aan hun eigenheid, werk of werkwijze. Complete driedelige videotraining waarin je ontdekt:

  • Hoe jij en je team je organisatie effectief kunnen besturen

  • Welke dingen je jezelf eigen moet maken zodat medewerkers je met liefde gaan volgen

  • Wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van change en beïnvloeden

  • Welke Canvas je leiderschap (m.b.t. je bedrijfsstrategie) gaat doen exploderen

* Je ontvangt ook onze e-mails: verfrissend, eerlijk en vol praktijkvoorbeelden om jezelf en je bedrijf schaalbaar te laten groeien. Uitschrijven kan altijd met één klik

hans heessen

Hans Heesen

Cursus coördinator Bedrijfskunde HAS Hogeschool

"Als gastdocent van de module Strategisch HRM en Leiderschap binnen de opleiding Bedrijfskunde is Sandhya de specialist op het gebied van Coaching & HRM-vraagstukken. Ze houdt als geen ander de ondernemers en managers een spiegel voor. Ondanks dat dit voor hen soms best confronterend is wordt Sandhya steevast beoordeeld als één van de beste docenten/coaches!"

 

daphne

Daphne Gerritse

directeur rain couture

"Doordat Sandhya een ontslagtraject bij mij uit handen heeft genomen kon ik mij richten op dat wat belangrijk is voor mijn onderneming. Daardoor hoefde ik er niet meer zo veel over na te denken en dat scheelde een hoop zorgen en piekeren. Dus meer focus waardoor mijn merk weer kon gaan groeien. Sandhya reageert heel rap op alles waardoor de zaak heel snel afgehandeld werd. Ik raad haar zeker aan omdat zij veel kennis en know how heeft en verbaal goed onderlegt is waardoor zij een gelijkwaardige sparringspartner is voor advocaten en instanties. De super zakelijke en tegelijkertijd warme persoonlijkheid van Sandhya heb ik als prettig ervaren. Zij is een stoere vrouw met het hart op de juiste plek!"