3 MAANDEN LEIDERSCHAP- & STRATEGIE PROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

The next big step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

3 MAANDEN LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

De next big step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

VANAF NU KRACHTIGE KEUZES MAKEN IN JOUW LEVEN & JOUW BUSINESS

Ik weet dat je als ondernemer op zoek bent naar methoden en technieken om vooruit te komen. Omdat je ontevreden bent met de plaats waar je nu staat in je leven en in jouw business. Omdat jij jezelf en jouw dierbaren zoveel meer wilt geven dan die dagelijkse stress en die never ending uren achter je laptop

Bij de ondernemers die met mij samenwerken stopt dit en ga je krachtige en strategische keuzes maken in jouw leven & jouw business.

Jij wilt de wereld mooier maken maar het gaat je niet snel genoeg

Heb je weleens het gevoel dat je te weinig succes hebt, of nog problemen hebt met jouw perfectionisme of die moneymindset? Het gevoel dat het niet opschiet omdat je telkens weer tegen dezelfde blokkades en innerlijke saboteurs oploopt?

Misschien baal je van jezelf ondanks het feit dat je de afgelopen jaren stappen hebt gemaakt maar dit niet in de buurt komt wat je graag in winst terug wilt zien.

Ik weet dat je er ook wilt zijn voor jouw dierbaren en alles perfect geregeld wilt hebben. Ik begrijp het, ik heb hetzelfde pad bewandeld. Maar weet dat je het ook anders kunt doen.

Niet met die programma’s waar je alleen online het wiel moet uitvinden of in een groep jouw hele hebben en houwen moet blootgeven. Ik snap dat je daar geen zin in hebt. Je hebt namelijk niet voor niets zo hard gewerkt om te komen op het punt waar je nu staat. 

Ik weet dat je super ambitieus bent en dat brandende verlangen in je hebt maar het op de een of andere manier niet voor elkaar krijgt om een winstgevende onderneming op te bouwen. Ik weet dat je je niet vrij kunt voelen omdat je nog blokkades op te lossen hebt en het te druk is in jouw hoofd

4
IMG_2001

Margery Carron

Eigenaar Promes Finance

“Ons kennismakingsgesprek was voor mij doorslaggevend om te starten. Het was geen standaard verkoopgesprek met heel veel beloften, maar een open en eerlijk gesprek (wat ik dus niet verwacht had). In de afgelopen 6 maanden met Sandhya als leiderschapscoach en businessmentor heb ik hele andere inzichten gekregen over mijzelf: zowel privé als zakelijk. Met hele eenvoudige methodieken maar met topresultaten. Dit zijn inzichten voor het leven! Sandhya coacht me boven verwachting en wist precies wat nodig was om mij naar de next level te krijgen. Ze is geen “nonsens” coach maar zegt dingen waar het op staat - hoe moeilijk het soms ook aan te horen is -. Maar dat had ik echt nodig, iemand die mijn ass ook chaste om verder te komen. Ik zei altijd tegen mijzelf dat ik ervoor ging. Alleen bij mij waren het woorden maar geen daden.

 

Na 3 maanden waren mijn woorden daden geworden. Hoe confronterend het ook was, Sandhya heeft mij over de lijn heen geholpen. Om er voor mij te zijn, me accountable te houden om te juiste stappen te zetten en me uit mijn comfortzone te laten stappen. Als je wilt groeien moet je er tijd voor maken, dat was ook één van de inzichten tijdens het coachingtraject. Het kost echt niet veel tijd en het is echt elke euro waard! De afgelopen maanden bij Sandhya waren een eye opener. Met haar persoonlijke aandacht en haar (business) advies bereik je heel veel in 6 maanden. Ik ben heel dankbaar dat ik het traject hebt gevolgd. De inzichten zijn voor lifetime toepasbaar, zowel privé als zakelijk. Ik ben alweer toe aan mijn volgende level en daarom heb ik voor een jaar bij haar verlengd. Sandhya is echt een one of a kind coach powerlady!”

 

charischa

Charischa Gayadien

Eigenaar The Pani Puri Bar

"Ik volgde Sandhya al een tijd op social media en dacht altijd ‘oh van jou wil ik wel eens een programma bijwonen’ maar vond het best prijzig. Nadat ik de workshop Master je onderhandelingsskills like a lady bij haar had gevolgd, is de band tussen ons versterkt en voelde ik me heel vertrouwd bij Sandhya. Ik kan haar alles vertellen of vragen en ben niet bang voor haar antwoorden. Ik zie alles als een leerweg en zeker omdat ik ook voelde dat zij het echt met mij meent. Dit en omdat Sandhya beschikt over de kennis om mijn bedrijf succesvol te maken, heeft mij getriggerd om te investeren in het Leiderschap- & Strategieprogramma. Het programma voegt heel veel waarde toe. Er zit structuur in en ik zie ook de resultaten terug in mijn bedrijf. Ik begin de markt steeds beter te begrijpen en weet inmiddels welke aanpak succesvol is. The Pani Puri Bar ging eerst letterlijk alle kanten op, maar nu hanteer ik succesvolle strategieën.

Het mooiste vind ik dat september een Bollywood-thema moest hebben en uiteindelijk stond ik op een Bollywood festival, iets waar ik nooit eerder van had gehoord. Mijn grootste inzicht gedurende dit programma is: ikzelf, ik als Charischa - wie is Charischa? Sandhya is daarnaast beschikbaar voor me en haar whatsappberichten (met soms de kleinste boodschappen) hebben enorme waarde. Hoe ik Sandhya ervaar: veilig, betrouwbaar, strikt, duidelijk en je moet tegen een stootje kunnen! Mijn pleasegedrag is weg en zonder de hulp van Sandhya had ik mezelf in de vingers gesneden met tijd te investeren in twee andere bedrijven waar ik achteraf gezien niet gelukkig van zou zijn geworden. De investering in het Leiderschap- en Strategieprogramma is me every single penny waard geweest en mijn omzet is inmiddels verdubbeld."

 

carolien 4

Carolien Manneke

Eigenaar House of Connection

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op dat moment de juiste stap zou zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches en zoveel beloftes. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Strategie programma en Who is Behind The Suit programma hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep. 

Daarnaast heb ik mijn strategie verbeterd, mijn prioriteiten helderder, heb ik meer overzicht, meer focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en ze zorgt voor substantiële groei. Ik heb meer rust, structuur en overzicht. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!”

 

foto cor

Cor van Ruijven

Eigenaar CVR Visie

"Ik was op zoek naar nieuwe impulsen op het gebied van mijn eigen leiderschap en strategie. Ik had veel moeite om berichten en video’s van mijzelf te maken en deze te plaatsen op social media en Ik wist niet goed hoe ik meer klanten kon krijgen. Het leiderschap- en strategieprogramma had voor mij meer waarde als andere trainingen, omdat ik een praktische structuur van werken aangereikt kreeg en het veel onderdelen van mijn bedrijfsvoering omvatte die ik niet bij andere trainingen kreeg. Door de coaching van Sandhya weet ik nu beter welke stappen ik moet nemen om meer klanten te krijgen en ben ik me bewuster van mijn eigen uitdagingen en valkuilen. Ik heb het inzicht gekregen dat mijn beperkende overtuigingen ervoor zorgde dat ik geen berichten en video’s maakte.

Nu heb ik er meer vertrouwen in en ga ik er mee door. Ook heb ik geleerd dat ik concrete diensten mag aanbieden via mijn website en hoe ik verkoopgesprekken voer. Ik heb een prettige ervaring opgedaan in de samenwerking met Sandhya. Ze heeft mij een goede structuur van werken aangereikt, waardoor ik na afloop van het programma zelfstandig verder kon ondernemen. Sandhya is door haar ondernemerschap en haar inlevingsvermogen de juiste coach en trainer om als ondernemer de stap naar next level te maken. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd om meer te genieten van het proces naar mijn doel toe. Op zakelijk vlak heb ik geleerd om door te pakken, zodat ik mijn doelen ga bereiken."

 

aartie ramautarsing

Aartie Ramautarsing

eigenaar Aartie’s Marketingstrategie & Advies

Ik heb lang getwijfeld om te investeren in een goed leiderschapsprogramma maar het moment dat Sandhya op mijn pad kwam wist ik dat dit het traject zou worden dat mij ging helpen. Ik moest alleen nog accepteren dat ik het écht niet alleen kon, dat wat ik vanaf jongs af aan had geleerd. Toch heb ik ervoor gekozen omdat ik beperkende overtuigingen had waarvan ik wist dat ik er niet zelfstandig mee aan de slag kon. In het programma kwam ik mezelf onwijs tegen waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen en mijn ‘peoplepleaser’-eigenschap nu beter kan loslaten. Dit komt zowel in mijn privé- als zakelijke leven goed tot uiting. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet meer in de weg zit, weer weet wie ik ben en waarvoor ik hier ben.

Het programma heeft een positieve impact op mijn leven. Ik herken nu sneller stagnerende gedachten en raak minder gefrustreerd omdat ik weet dat ikzelf in charge ben. De samenwerking met Sandhya is er een om te koesteren: ze is no-nonsense, to the point en meelevend. Tilt je naar een hoger niveau en neemt je aan de hand mee in het proces. Spreekt je toe wanneer nodig, maar weet ook precies de juiste dingen te zeggen wanneer het tegenzit. Sandhya geeft je inzichten en confronteert je met jouw gewoontes. De veranderingen die ik bij mezelf zie en merk is intern veel meer rust. Maar ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waardoor ik meer voor mezelf durf te staan.”

 

HET KAN OOK ANDERS MET HET 3 MAANDEN LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

ZO KAN JOUW LEVEN ERUIT ZIEN

Stel je eens voor dat over 12 weken vanaf nu jouw leven en jouw business in flow is. Je start je dag met een gelukkig gevoel, kijkt in jouw agenda en bent tevreden met wat je ziet. Je bent blij met je dag want je hebt genoeg tijd voor jezelf, jouw dierbaren en jouw business. Je kunt met zelfvertrouwen beslissingen nemen en hebt meer focus op de groei van jouw business wat nu ècht belangrijk is.

Meningen van anderen hoor je wel maar raken je minder. Jouw doel is helder en je gelooft zo in jezelf dat jij alleen maar de juiste dingen gaat doen. Hierdoor heb je minder stagnatie en een hogere productiviteit. Ik gun jou die rust in jouw hoofd en heb als geaccrediteerd coach de vaardigheden om jou te laten transformeren waardoor jij je eindelijk vrij kunt voelen en werkt aan een winstgevende onderneming. The Sky is de limit! 

Ik loop met je mee, we doen dit samen!

We gaan samen aan de slag met jouw negatieve overtuigingen en de invloed die deze hebben op jouw business. Met de stemmetjes in je hoofd die jou regelmatig stagneren. Met meer zelfvertrouwen beslissingen kunnen nemen dat is waar ik voor sta. Ik geef je die boost die je nodig hebt als je stil staat en als je met mij samenwerkt krijgen die saboteurs geen kans meer. Ik laat je zien wat je over het hoofd ziet. Ik zorg ervoor dat jij jezelf niet tekort doet en dat je voor je waarde gaat staan

In 3 maanden ben je klaar om met:

 • meer zelfvertrouwen jouw aanbod in de markt te zetten

 • positievere gedachten jouw doelen te laten slagen

 • focus en structuur jouw ideëen in de tijd te implementeren

 • meer energie dagelijks jouw bedrijf te runnen

 • bovenstaande acties jouw winst te verhogen

 • Pak mijn hand beet en ik neem je in 3 maanden mee naar jouw nieuwe werkelijkheid. Met praktische stappen en coaching on the job gaan wij samen jouw leven en business herinrichten zodat jij tevreden bent over jouw tijdsverdeling, focus hebt en trots bent op jouw resultaten! 

sandhya

WIE IS JOUW MENTOR?

Jarenlang heb ik keihard gewerkt en alle ballen in de lucht gehouden. Nu ontwikkel ik programma's om ondernemers en CEO's beter te laten performen. De afgelopen 20+ jaar heb ik bij Corporates & MKB-bedrijven de best werkende strategieën geleerd. 

Ik geloof er heilig in dat ondernemers een oerkracht hebben, ben niet blijven hangen op het niveau van een bedrijfje en mijn klanten ook niet.

Ik heb een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd. Van de 63.000 coaches in NL zijn er <1% geaccrediteerd waarvan Ik er één van ben. 

Bij mij krijg je een transformatie zodat je met meer zelfvertrouwen en werkende strategieën meer winst genereert en geen marketingblabla.

DE 3 PIJLERS VAN DE SUITS & SOUL METHODIEK

 • HET STOPPEN VAN JOUW INNERLIJKE SABOTEURS

 • EEN BUSINESSMODEL WAARMEE JE MEER WINST GENEREERT

 • ZAKELIJKE SLIMME KEUZES MAKEN DIE JE EEN GOED GEVOEL GEVEN

DIT KRIJG JE NIET BIJ MIJ:

 • Beloftes dat jij structureel binnen 2 weken 5K, binnen 1 maand 20K of binnen 2 maanden 49K gaat omzetten

 • Gebakken lucht over easy ondernemen (dit kan namelijk pas als jij al jouw bedrijfsprocessen goed hebt ingericht)

 • De garantie op een jaarlijkse 6 of 7-figure omzet (ook dit heeft met zelfvertrouwen, salesvaardigheden en discipline te maken)

DIT KRIJG JE WEL BIJ MIJ

 • Zelfvertrouwen: want zonder zelfvertrouwen geen zichtbaarheid en al helemaal geen sales

 • Daadkracht: doordat je je bewust wordt wie jouw interne saboteurs zijn stagneer je minder waardoor je sneller stappen maakt

 • Een upgrade in jouw leiderschap zodat je met alle vezels in jouw lijf overtuigd bent van de waarde van jezelf en jouw producten of diensten

 • Vaardigheden om met de ander (zakelijk) te verbinden zodat sales gemakkelijker voor je wordt

 • Focus: doordat ik nagenoeg wekelijks 1 op 1 contact met je heb ga je jouw doelen halen en heb je een snellere executie

 • Bedrijfskundige kennis waarmee je een voorspong krijgt op marketingblabla

 • Een blauwdruk van jouw authentieke leiderschap

nandita

Nandita Ramlakhan

Eigenaar The Spiced Chickpea

"De wijze waarop Sandhya tijdens het Leiderschap- & Strategieprogramma bepaalde perspectieven aan het licht brengt, vind ik prettig en inzichtelijk. Ik leer door het programma sneller acties te ondernemen in plaats van te blijven hangen in de analyse. De twijfels die ik had waren gebaseerd op het feit dat ik vind dat ik mijn bedrijf het beste ken, zelf uit een marketingwereld kom en vaak alles over-analyseer voordat ik akkoord kan gaan. Hierdoor is het soms ook fijn om met je neus op de feiten te worden gedrukt door iemand die je missie snapt en ook deelt hoe en wat er belangrijk kan zijn voor je bedrijf. Ik heb door de coaching van Sandhya veel inzichten verkregen over mijn eigen drijfveren en hoe deze effect hebben op mijn handelen binnen mijn bedrijf.

Daarnaast hebben we mijn missie en doelgroepen verscherpt en er heldere verdien- en bedrijfsmodellen aan gekoppeld. De samenwerking met vind ik Sandhya prettig, zij is warm en ik vind het fijn dat we eerlijk zijn naar elkaar toe (dat is voor mij het belangrijkste). Sandhya heeft veel kennis en ervaring en pakt problematieken vanuit een menselijke benadering aan. Ik probeer nu bewuster te zijn van mijn eigen kracht en de dingen die mij belemmeren. En daarnaast probeer ook meer te genieten van de dingen die ik binnen en buiten mijn bedrijf doe. Door het samenwerken met Sandhya zet ik nu sneller de vraag uit bij bedrijven of zij bepaalde diensten en pakketten van mij willen afnemen wat ook positief effect heeft. Ik durf nu sneller dit soort vragen te stellen wat mij vooruithelpt. Mijn investering heb ik inmiddels dik terugverdiend."

 

foto marianne

Marianne de Lange

Eigenaar Woon & Beleef

"Toen ik het Leiderschap- & Strategieprogramma voor het eerst zag twijfelde ik over de prijs. Ik vond het best veel geld en vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma was gestart. Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar wel erg betrokken, wat er wel voor zorgt dat er stappen worden gezet die nodig zijn om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat nu als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik nu een duidelijk doel en heb ik mijzelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu bijvoorbeeld meer om hulp bij bepaalde dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder geworden en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk. Sandhya bedankt voor de coaching!"

 

wendy condrington

Wendy Codrington

eigenaar Aasra Psychologie

Ik kreeg steeds meer de behoefte om m'n eigen zzp-werk meer vorm te willen geven en effectiever te willen gebruiken. Ik moest vooraf goed nadenken over de kosten en bij aanvang wist ik nog niet helemaal hoe het programma eruit zou zien. Tezamen met de investering had ik hier toen wel twijfels over. Maar achteraf was het de investering wel waard. Ik heb als ondernemer zijnde meer inzichten gekregen wie er behind my suit zit. Daarnaast is de samenwerking met Sandhya vanuit een positieve basis met een hele fijne beschikbaarheid en soms ook confronterend. Zij zet zich vol in voor haar klanten en gaat echt voor hun succes. Op zakelijk en persoonlijk vlak merk ik nu als persoon meer rust om uitdagingen aan te gaan.”

 

Sandhya Santoe (1)

"Ik ben er voor de actiontakers die kansen zien en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan"

wat houdt het programma in

 • Meeting 1: IT'S ALL ABOUT YOU & YOUR BUSINESS online sessie met focus op de probleemstelling & scope (1 uur)

 • Meeting 2: IT'S ALL ABOUT STRATEGY offline sessie (3 uur)

 • Meeting 3: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (30 minuten)

 • Meeting 4: IT'S ALL ABOUT LEADERSHIP offline sessie (3 uur)

 • Meeting 5: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (30 minuten)

 • Meeting 6: IT'S ALL ABOUT PERSONAL BRANDING offline sessie (3 uur)

 • Meeting 7: IT'S ALL ABOUT PROGRESSION online voortgang opdrachten (30 minuten)

WAT KRIJG JE

Dagdeel Strategie

 • Herijking diverse businessmodellen

 • Uitwerking verdienmodellen bij verschillende businessmodellen

 • Sales- & marketingstrategie

 • Marketingfunnel & Contentstrategie

Dagdeel Leiderschap

 • Scan van jouw belemmerende overtuigingen. Je kunt pas transformeren zodra je je bewust bent wat jou tegenhoudt

 • Inzichten in jouw eigen leiderschap- en communicatiestijl, de impact hiervan op jouw bedrijf en hoe je deze positief kunt inzetten waardoor je jouw business gaat versnellen

 • Mindfullness, training en verankering positieve gedachten

Dagdeel PERSONAL BRANDING

 • Advies hoe je met jouw authentieke leiderschapstijl klanten binnen haalt

 • Thema's om jouw expertstatus te upgraden

 • Werkende strategieën om effectief te netwerken

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is de investering voor dit programma € 4.000

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is de investering voor dit programma € 4.000

 

A4AB827A-1844-4458-928D-556A2D8763E0

bonus!

 • 2 gedragsanalysetesten ter waarde van € 350,-

 • Een boek over je stemmetjes met kraakheldere inzichten ter waarde van € 27,-

 • Advies op maat gedurende het programma

JIJ hebt nu drie keuzes:

Als jij hier nog bent kun jij nu besluiten om weg te klikken, te investeren in jezelf of wij gaan in gesprek om te kijken of dit voor jou nu de juiste stap is 06-40453806. Ik gun jou een prachtig leven met rust in jouw hoofd en een goed lopende onderneming. Er is geen betere tijd dan NU om jouw nieuwe identiteit te omarmen. Laten wij samen rocken en jouw leven een winstgevende boost geven!

Liefs, Sandhya