12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIE PROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

The next big step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

De next big step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

VANAF NU KRACHTIGE KEUZES MAKEN IN JE LEVEN & JE BUSINESS

Ik weet dat je als ondernemer op zoek bent naar methoden en technieken om vooruit te komen. Omdat je ontevreden bent met de plaats waar je nu staat in je leven en in je business. Omdat jij jezelf en je dierbaren zoveel meer wilt geven dan die dagelijkse stress en die never ending uren achter je laptop

Bij de ondernemers die met mij samenwerken stopt dit en ga je krachtige en strategische keuzes maken in je leven & je business.

Jij wilt de wereld mooier maken maar het gaat je niet snel genoeg

Heb je weleens het gevoel dat je te weinig succes hebt, of nog problemen hebt met jouw perfectionisme of die moneymindset? Het gevoel dat het niet opschiet omdat je telkens weer tegen dezelfde blokkades en innerlijke saboteurs oploopt?

Misschien baal je van jezelf ondanks het feit dat je de afgelopen jaren stappen hebt gemaakt maar dit niet in de buurt komt wat je graag in winst terug wilt zien.

Ik weet dat je er ook wilt zijn voor je dierbaren en alles perfect geregeld wilt hebben. Ik begrijp het, ik heb hetzelfde pad bewandeld. Maar weet dat je het ook anders kunt doen.

Niet met die programma’s waar je alleen online het wiel moet uitvinden of in een groep jouw hele hebben en houwen moet blootgeven. Ik snap dat je daar geen zin in hebt. Je hebt namelijk niet voor niets zo hard gewerkt om te komen op het punt waar je nu staat. 

Ik weet dat je super ambitieus bent en dat brandende verlangen in je hebt maar het op de een of andere manier niet voor elkaar krijgt om een winstgevende onderneming op te bouwen. Ik weet dat je je niet vrij kunt voelen omdat je nog blokkades op te lossen hebt en het te druk is in jouw hoofd

4

HET KAN OOK ANDERS MET HET 12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

ZO KAN JOUW LEVEN ERUIT ZIEN

Stel je eens voor dat over drie maanden vanaf nu jouw leven en je business in flow is. Je start je dag met een gelukkig gevoel, kijkt in jouw agenda en bent tevreden met wat je ziet. Je bent blij met je dag want je hebt genoeg tijd voor jezelf, je dierbaren en je business. Je kunt met zelfvertrouwen beslissingen nemen en hebt meer focus op de groei van je business wat nu ècht belangrijk is.

Meningen van anderen hoor je wel maar raken je minder. Jouw doel is helder en je gelooft zo in jezelf dat jij alleen maar de juiste dingen gaat doen. Hierdoor heb je minder stagnatie en een hogere productiviteit. Ik gun jou die rust in je hoofd en heb als geaccrediteerd coach de vaardigheden om jou te laten transformeren waardoor je je eindelijk vrij kunt voelen en werkt aan een winstgevende onderneming.The Sky is de limit! 

Ik loop met je mee, we doen dit samen!

We gaan samen aan de slag met jouw negatieve overtuigingen en de invloed die deze hebben op jouw business. Met de stemmetjes in je hoofd die je regelmatig stagneren. Met meer zelfvertrouwen beslissingen kunnen nemen dat is waar ik voor sta. Ik geef je die boost die je nodig hebt als je stil staat en als je met mij samenwerkt krijgen die saboteurs geen kans meer. Ik laat je zien wat je over het hoofd ziet. Ik zorg ervoor dat je jezelf niet tekort doet en dat je voor je waarde gaat staan

In 12 weken ben je klaar om met:

 • meer zelfvertrouwen je aanbod in de markt te zetten

 • positievere gedachten je doelen te laten slagen

 • focus en structuur je ideëen in de tijd te implementeren

 • meer energie dagelijks je bedrijf te runnen

 • bovenstaande acties je winst te verhogen

 • Pak mijn hand beet en ik neem je in 12 weken mee naar jouw nieuwe werkelijkheid. Met praktische stappen en coaching on the job gaan wij samen jouw leven en business herinrichten zodat jij tevreden bent over jouw tijdsverdeling, focus hebt en trots bent op jouw resultaten! 

sandhya

WIE IS JOUW MENTOR?

Jarenlang heb ik keihard gewerkt en alle ballen in de lucht gehouden. Nu ontwikkel ik programma's om ondernemers en CEO's beter te laten performen. De afgelopen 20+ jaar heb ik bij Corporates & MKB-bedrijven de best werkende strategieën geleerd. 

Ik geloof er heilig in dat ondernemers een oerkracht hebben, ben niet blijven hangen op het niveau van een bedrijfje en mijn klanten ook niet.

Ik heb een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd. Van de 63.000 coaches in NL zijn er <1% geaccrediteerd waarvan Ik er één van ben. 

Bij mij krijg je een transformatie zodat je met werkende strategieën en zelfvertrouwen meer winst genereert en geen marketingblabla.

DE 3 PIJLERS VAN DE SUITS & SOUL METHODIEK

 • HET STOPPEN VAN JE INNERLIJKE SABOTEURS

 • EEN BUSINESSMODEL WAARMEE JE MEER WINST GENEREERT

 • ZAKELIJKE SLIMME KEUZES MAKEN DIE JE EEN GOED GEVOEL GEVEN

DIT KRIJG JE NIET BIJ MIJ:

 • Beloftes dat jij structureel binnen 2 weken 5K, binnen 1 maand 20K of binnen 2 maanden 49K gaat omzetten

 • Gebakken lucht over easy ondernemen (dit kan namelijk pas als jij al je bedrijfsprocessen goed hebt ingericht)

 • De garantie op een jaarlijkse 6 of 7-figure omzet (ook dit heeft met zelfvertrouwen, salesvaardigheden en discipline te maken)

DIT KRIJG JE WEL BIJ MIJ

 • Zelfvertrouwen: want zonder zelfvertrouwen geen zichtbaarheid en al helemaal geen sales

 • Daadkracht: doordat je je bewust wordt wie jou interne saboteurs zijn stagneer jij minder waardoor jij sneller stappen maakt

 • Een upgrade in je leiderschap zodat je met alle vezels in je lijf overtuigd bent van de waarde van jezelf en jouw producten of diensten

 • Vaardigheden om met de ander (zakelijk) te verbinden zodat sales gemakkelijker voor je wordt

 • Focus: doordat ik nagenoeg wekelijks 1 op 1 contact met je heb ga je je doelen halen en heb je een snellere executie

 • Bedrijfskundige kennis waarmee je een voorspong krijgt op marketingblabla

 • Een blauwdruk van jouw authentieke leiderschap

carolien 4

Carolien Manneke

Eigenaar House of Connection

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op dat moment de juiste stap zou zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches en zoveel beloftes. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Strategie programma en Who is Behind The Suit programma hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep.

 

Daarnaast heb ik mijn strategie verbeterd, mijn prioriteiten helderder, heb ik meer overzicht, meer focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en ze zorgt voor substantiële groei. Ik heb meer rust, structuur en overzicht. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!”

 

foto marianne

Marianne de Lange

Eigenaar Woon & Beleef

"Toen ik het Leiderschap- & Strategieprogramma voor het eerst zag twijfelde ik over de prijs. Ik vond het best veel geld en vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma was gestart. Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

 

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar wel erg betrokken, wat er wel voor zorgt dat er stappen worden gezet die nodig zijn om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat nu als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik nu een duidelijk doel en heb ik mijzelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu bijvoorbeeld meer om hulp bij bepaalde dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder geworden en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk. Sandhya bedankt voor de coaching!"

 

bianca

Bianca van der Voort

eigenaar Horsebuddy

"In eerste instantie twijfelde ik om bij Sandhya een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond, helemaal in deze tijden van crisis en onzekerheden wat betreft de toekomst. Ik wist ook niet of zij de juiste coach voor mij was,  er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en mijn twijfel is weg! Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van. Ik heb na vier weken al zoveel geleerd en ik kijk echt uit naar de rest. De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel via telefoon als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma.

 

Haar directe manier van coachen waardeer ik en ook hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop.  In 5 weken tijd was mijn doelgroep helder, heb ik drie programma's verkocht (zonder verkoopwebsite), is mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer en meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb, minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen, de focus op mijzelf houd en mijn zelfvertrouwen groeit. Sandhya laat je echt groeien, ze kan je op een fijne manier een spiegel voorhouden, zij is je stok achter de deur en je stimulator. Haar betrokkenheid is waanzinnig en (voor mij het belangrijkste) Sandhya is puur en oprecht!

 

Sandhya Santoe (1)
Sandhya Santoe

"Ik ben er voor de actiontakers die kansen zien en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan"

wat houdt het programma in

 • Meeting 1: IT'S ALL ABOUT YOU & YOUR BUSINESS online sessie met focus op de probleemstelling & scope (1 uur)

 • Meeting 2: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (20 minuten)

 • Meeting 3: IT'S ALL ABOUT STRATEGY offline sessie (3 uur)

 • Meeting 4: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (20 minuten)

 • Meeting 5: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (20 minuten)

 • Meeting 6: IT'S ALL ABOUT LEADERSHIP offline sessie (3 uur)

 • Meeting 7: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten (20 minuten)

 • Meeting 8: IT'S ALL ABOUT PERSONAL BRANDING offline sessie (3 uur)

 • Meeting 9: IT'S ALL ABOUT PROGRESSION online voortgang opdrachten (20 minuten)

WAT KRIJG JE

Dagdeel Strategie

 • Herijking diverse businessmodellen

 • Uitwerking verdienmodellen bij verschillende businessmodellen

 • Sales- & marketingstrategie

 • Marketingfunnel & Contentstrategie

Dagdeel Leiderschap

 • Scan van jouw belemmerende overtuigingen. Je kunt pas transformeren zodra je je bewust bent wat jou tegenhoudt

 • Inzichten in je eigen leiderschap- en communicatiestijl, de impact hiervan op jouw bedrijf en hoe je deze positief kunt inzetten waardoor je je business gaat versnellen

 • Mindfullness, training en verankering positieve gedachten

Dagdeel PERSONAL BRANDING

 • Advies hoe je met je authentieke leiderschapstijl klanten binnen haalt

 • Thema's om je expertstatus te upgraden

 • Werkende strategieën om effectief te netwerken

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is er ook maar plek voor  3 actiontakers. De investering voor dit programma is € 3.000

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is er ook maar plek voor 3 actiontakers. De investering voor dit programma is € 3.000

 

A4AB827A-1844-4458-928D-556A2D8763E0

bonus!

 • 2 gedragsanalysetesten ter waarde van € 350,-

 • Een boek over je stemmetjes met kraakheldere inzichten ter waarde van € 27,-

 • Advies op maat gedurende het programma

JIJ hebt nu drie keuzes:

Als jij hier nog bent kun jij nu besluiten om weg te klikken, te investeren in jezelf of wij gaan in gesprek om te kijken of dit voor jou nu de juiste stap is 06-40453806. Ik gun jou een prachtig leven met rust in je hoofd en een goed lopende onderneming. Er is geen betere tijd dan NU om jouw nieuwe identiteit te omarmen. Laten wij samen rocken en jouw leven een winstgevende boost geven!

Liefs, Sandhya