De Breinbabbels Podcast

Dè podcast voor inspiratie & inzichten om meer rust in je hoofd en winst te behalen. Met interviews van toffe leiders: eerlijke verhalen over de highs en de lows van leider- en ondernemerschap.

Persbericht: Suits & Soul Roadtrip Podcast

Bleiswijk: 28 september 2020 – Next Level Mindset is gespecialiseerd in leiderschap- en businessprogramma’s voor CEO’s en DGA’s. Zij lanceert op 30 september 2020 de eerste editie van de Suits & Soul Roadtrip podcast Authentiek leiderschap te leren in een 3-daagse? Google even op cursus ‘authentiek leiderschap’ en je treft 15 pagina’s lang met aanbieders …

Persbericht: Suits & Soul Roadtrip Podcast Lees verder »

#6 Waarom ondernemers niet slapen

Een goede nachtrust is cruciaal bij succesvol ondernemen, alleen uit diverse onderzoeken blijkt dat 1 op de 2 ondernemers slaapproblemen heeft. In deze podcast praat ik over de redenen waarom ondernemers niet slapen en de tips voor meer nachtrust als je 24/7 aan staat.

#5 Als je kop vol zit en niemand je begrijpt

Regelmatig spreek ik leiders die zich onbegrepen voelen. Omdat ze sneller dan hun medemens vooruit willen en omdat ze te horen krijgen dat ze teveel met hun werk bezig zijn. In mijn podcast ontdek je de hacks om je hoofd leeg te maken en wat de reden is dat anderen je niet begrijpen.

#4 Waarom juist nù verbinding met je medewerkers belangrijk is

De manier waarop wij denken stuurt voor een groot deel ons gedrag. In deze podcast ontdek je hoe je limbische brein in combinatie met je reptielenbrein ervoor zorgen dat je (geen) verbinding kunt maken met je naasten of je medewerkers.

#3 Hoe je reptielenbrein werkt ten tijde van crisis

In deze podcast praat ik over de fascinerende werking van ons reptielenbrien. Over de twee systemen: plezier ervaren en pijn vermijden en wat dit je oplevert bij je leiderschap en het behalen van je rendement.

#2 Leiderschap in crisis

De wereld staat in brand en ook in ons mooie land heerst er onrust. Welke leiderschapsstijl is eigenlijk effectief en werkt het beste in tijden van onrust? In deze podcast praat ik over wat leiderschap in crisis inhoudt met oog op het huidige Coronavirus.

#1 Leiden of lijden in de digitale transformatie

In deze aflevering praat ik je bij over de leider van de toekomst. Welke leiderschapsstijlen wel en niet meer werken en wat voor inzichten onmisbaar zijn om je medewerkers te laten excelleren in de digitale transformatie.

Breinbabbels Podcast #0 Introductie

De start van een nieuwe podcastserie!