Leiderschap- en business

Programma's

Wij helpen organisaties & leiders naar de top, zonder daarvoor op andere terreinen in het dal te moeten vallen.

De levenscyclus van je bedrijf

De groeifases van een bedrijf vragen elk een andere manier van besturen en leiderschap. Elke fase kent ook haar eigen problemen. Gelukkig zijn er ook oplossingen die zorgen voor helderheid, focus en schaalbare groei. Voor ondernemers en CEO’s hebben we unieke coaching- & businessprogramma’s ontwikkeld die hier op zijn gebaseerd.

Ons team bestaat uit een ervaren leiderschap- & businesscoach, een performancecoach en een teamcoach. Ondernemers en CEO’s kunnen hun businessdroom realiseren met Who is Behind the Suit. Organisaties kunnen schaalbaar groeien met Change en ervaren ZZP-ers kunnen hun winst vergroten met de Diamond VIP dag

behind the suit traject
6-12 mnd

Behind The Suit

In het Who is Behind the Suit programma maken we de kortste en tevens langste reis die je ooit gaat maken. Die van het hoofd naar het hart.
Behind the Suit bekijken
change traject
6-12 mnd

Change

In het Change programma gaan we uit van jouw bedrijf in de toekomst, om van daaruit met terugwerkende kracht te kijken wat we moeten innoveren.
Change bekijken
vip dag
1-daagse

Diamond VIP Dag

Tijdens de Diamond VIP werken we aan jouw fundament als mens en ondernemer, zodat het bouwwerk wat jouw business heet verder kan groeien.
VIP dag bekijken