Leiderschap- en business

Programma's

Wij helpen organisaties & leiders naar de top, zonder daarvoor op andere terreinen in het dal te moeten vallen.

De levenscyclus van jouw bedrijf

De groeifases van een bedrijf zijn dynamisch en vragen elk een andere manier van besturen en leiderschap. Vanuit onze jarenlange expertise op het gebied van leiderschap & organisatieontwikkeling kennen wij de oplossingen die zorgen voor helderheid, focus en schaalbare groei. Voor ondernemers en CEO’s hebben we unieke coaching- & businessprogramma’s ontwikkeld die hier op zijn gebaseerd.

Ons team bestaat uit een ervaren leiderschap- & businessmentor, een performancecoach en een teamcoach. Ondernemers en CEO’s kunnen hun businessdroom realiseren met Who is Behind the Suit. Organisaties kunnen schaalbaar groeien met Change en ZZP-ers kunnen hun business laten groeien met het Leiderschap- en Strategieprogramma.

behind the suit traject
6-12 mnd (DGA & CEO)

Behind The Suit

In het Who is Behind the Suit programma maken we de kortste en tevens langste reis die je ooit gaat maken. Die van het hoofd naar het hart.
 
LEIDERSCHAPSCOACHING
Behind the Suit bekijken
change traject
6-12 mnd (DGA & CEO)

Change

In het Change programma gaan we uit van jouw bedrijf in de toekomst, om van daaruit met terugwerkende kracht te kijken wat we moeten innoveren.
 
ORGANISATIEONTWIKKELING
Change bekijken
Jaanish Fotografie_Sandhya3_def_-24
3 mnd (ZZP-er)

Leiderschap- & Strategie

In het Leiderschap- & Strategie programma werken we aan jouw ondernemersvaardigheden zodat jouw business verder kan groeien.
 
BUSINESSMENTORING
L & S bekijken