Programma: Who is behind the suit?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je meters met jouw businessdroom, zonder dat daarmee de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je meters met jouw businessdroom, zonder dat daarmee de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Als DGA of CEO laat jij jouw missie niet los. Je bent pas klaar als jouw missie voltooid is. Met die ambitie ontstaat vaak ook onrust, chaos en weinig ruimte voor je naasten en je medewerkers.

In het 'Who is Behind the Suit' programma maken we de kortste en tevens langste reis die je ooit gaat maken. Namelijk die van het hoofd naar het hart. Dit doen we met werkende technieken en unieke interventies.

Hierdoor kun je moeitelozer groeien, meer verbinden met je naasten en medewerkers en kun je winnen zonder op andere terreinen van je leven te moeten verliezen.

Wie ben jij zonder jouw bedrijf?

Het is eenzaam aan de TOP. En niet voor niets.

Je hebt een lange weg afgelegd om daar te komen. Een weg die hobbelig was en naast vooruitgang en succes ook vol zat met tegenslagen en onbegrip. Alleen dat houdt je niet tegen. Zodra jij je ogen opent kun je niet wachten om aan het werk te gaan. En dat is voor velen onbegrijpelijk.

Je hebt het allemaal al eens voorbij horen komen:

 • Je bent werkverslaafd

 • Dit is niet gezond

 • Moet het ten koste gaan van alles

 • Je bent alleen met je eigen dingen bezig

 • Doe het eens rustiger aan

 • Je hebt geen aandacht voor ons

En terwijl mensen om je heen dit tegen je zeggen, wil jij maar één ding: sneller!!

De wereld om je heen draait door en jij hebt het gevoel dat jouw businessdroom stagneert. Soms vraag je jezelf af waarom je niet kunt genieten van het resultaat en altijd voor goud wilt gaan.

Omdat anderen niet goed begrijpen waar jij mee bezig bent krijg je ze niet altijd mee. En hulp vragen voor de zaken die er echt toe doen is niet jouw sterkste kwaliteit waardoor zaken nooit echt af zijn.

Ik weet dat jij soms gewoonweg niet begrijpt waarom anderen bezig zijn met beperkingen terwijl jij volop kansen ziet.
wie ben je zonder je bedrijf
sandhya

ONDERTUSSEN TREKT JOUW DROOM JOU ELKE DAG AAN JE JASJE

Speciaal voor jou heb ik het coachingsprogramma ‘Who is behind the Suit’ ontwikkeld. Geïnspireerd door de CEO’s en DGA’s die ik afgelopen decennia heb gecoacht.

Alleen dit programma is niet voor iedereen. Als jij jezelf niet in bovenstaande herkent dan gaat dit programma je niet verder helpen. Dit programma is niet voor jou als jij niet gemotiveerd en volhardend bent om een positie als marktleider in te nemen of te behouden.

Let's be honest...

Bij ‘Who is behind the Suit’ zijn er namelijk regelmatig momenten dat je wilt opgeven. Meer wèl dan niet. Waarom? Omdat we buiten jouw comfortzone werken en je dingen gaat doen die je niet gewend bent. Één ding staat als een paal boven water: zodra jij je commitment afgeeft en houdt doen wij er alles, maar dan ook alles aan jou te laten slagen.

WANT IK WEET AL DAT JIJ SUCCESVOL BENT

Die omzet en winst in jouw bedrijf zit wel goed. En ondernemen hoef ik jou ook niet leren, jij verstaat je vak. Ik weet dat je van duurzame spullen houdt maar hier niet zo nodig mee te koop loopt. Jij creëert liever zelf iets waar je trots op bent.

Alleen gedoe in je bedrijf is rot: jouw energie lekt ervan weg en het kost je tijd en geld. Het houdt je weg van jouw droom. Na 20 jaar als HR-manager en consultant in diverse branches te hebben gewerkt, weet ik als geen ander hoe het is om je teams niet op orde te hebben. Of gedemotiveerde medewerkers in jouw bedrijf die onkundig zijn of het moraal naar beneden halen.

Een deel ligt bij hen. Het andere deel ligt bij het leiderschap binnen jouw bedrijf.

let's be honest

wat ga je leren?

Ik help je met het vergroten van jouw impact zodat je minder gedoe hebt. Bij het creëren van meer rust in je hoofd. Door structuur aan te brengen om met de juiste dingen bezig te zijn of door een goed team om jou heen te bouwen waar je op kunt vertrouwen.

Wat je ook leert bij 'Who is Behind the Suit' is effectief communiceren. Hiermee bedoel ik een ècht gesprek aangaan, versus praten over de inhoud. Je leert verbinden en minder in jouw hoofd te zitten. Zodat je een team krijgt aan wie jij je visie voelbaar kunt maken en ze niet alleen door jouw leiderschap geïnspireerd raken, maar jou ook gaan volgen.

Een selectie van bedrijven die je voor gingen:

logo's 2
logo's mobiel
wilco ss

Wilco Verhoeven

DIRECTEUR artisan orchids

"Het jaarprogramma Who is behind the Suit heeft mij na een paar maanden al bewuster gemaakt waarom ik op een bepaalde manier handel. Zakelijk gezien krijg je meer vertrouwen in de dingen die je doet waardoor je privé minder spanningen krijgt. Als ik dit traject niet was aangegaan was ik wellicht het vertrouwen van de mensen om me heen kwijtgeraakt en zou mijn bedrijf denk ik niet toekomstbestendig genoeg zijn om te kunnen overleven. De gesprekken voelen vertrouwd waardoor ik open & eerlijk durf te praten.

Sandhya is veeleisend waardoor ik gedwongen word om het uiterste uit mezelf te halen. Met haar grote ervaring schetst zij met praktijkvoorbeelden hoe het anders kan. Dit traject is een must voor elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf naar een hoger level wil brengen (en zich de hele dag rot rent en onvoldoende effectief is in zijn werk). Sandhya is in staat om iemand die vast zit in zijn gewoontes om te zetten naar iemand die bewust zijn veranderproces in gang zet. Zij is een heel warm persoon die de ander verder wil en kàn helpen en je veel vertrouwen geeft in jezelf."

 

carolien 4

Carolien Manneke

eigenaar house of connection

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op dat moment de juiste stap zou zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches en zoveel beloftes. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Strategie programma en Who is Behind The Suit programma hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep.

Daarnaast heb ik mijn strategie verbeterd, mijn prioriteiten helderder, heb ik meer overzicht, meer focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en ze zorgt voor substantiële groei. Ik heb meer rust, structuur en overzicht. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!”

 

fedor 1

Fedor van Veen

DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Ik heb gekozen om een leiderschapstraject te starten aangezien ik met hard meewerken mijn bedrijf naar het niveau heb gebracht waar deze nu staat. Ik merkte echter dat ik teveel in de operatie bleef hangen en realiseerde me dat ik me daar meer los moest maken om de volgende stappen met mijn bedrijf te kunnen maken. Ik wilde dus meer 'aan' dan 'in' mijn bedrijf gaan werken. De één op één coaching werkt erg prettig. Sandhya is altijd bereikbaar voor lopende zaken welke ik wil spiegelen. Uiteindelijk start alles met focus en mindset, hier wijst Sandhya me heel duidelijk op.

Het inzicht krijgen èn omgaan met verschillende persoonlijkheden is een eyeopener geweest. Sandhya is naast een aardig persoon, een enorm gedreven coach, draait er niet omheen, is confronterend indien nodig en wijst je op zowel de soft- als hard skills. De afgelopen maanden ben ik mezelf veel beter gaan kennen (soms best confronterend), samen met de theorie van de breinstijlen zorgt dit ervoor dat ik gerichter en  beter kan leiding geven en me meer en meer uit de operatie kan terugtrekken. Een jaar lang werken aan jezelf als mens èn leider zou ik iedereen, die een volgende stap wil zetten, aanraden."

 

marco moojman

Marco Mooijman

DIRECTEUR JURA

"Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Ik ben met Sandhya in het jaarprogramma Who is behind the Suit op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol. Het coachtraject levert mij veel op: rust en overzicht, meer structuur, beter leren genieten van mijn successen, maar ook leren van mijn fouten. Het bijzondere is de spiegel die je wordt voorgehouden. Ik heb de afgelopen 20 jaar alles gegeven aan het bedrijf en te weinig tijd aan andere dingen. Bepaalde gedachtepatronen worden doorbroken en vooral de feedback die ik krijg is zeer waardevol. Ik heb nu weer nieuwe energie gekregen om dingen te ondernemen en te verbeteren. Sandhya heeft een directe aanpak en lokt me af en toe uit de tent wat bij mij een positief effect heeft. Ze is flexibel, weet situaties duidelijk uit te leggen c.q. te ontleden en staat altijd voor me klaar."

 

Wat levert het je op?

Als jij openstaat voor persoonlijke groei en de opdrachten uitvoert die je meekrijgt, ga je excelleren. Niet in één dag maar in zes of twaalf maanden. Deze tijd heb je nodig zodat je nieuw gedrag kunt aanleren en oud inefficiënt gedrag kunt afleren.

Wanneer jij kiest voor deze transformatie gaan er een aantal dingen in je leven veranderen:

 • Meer rust in jouw hoofd

 • Verlaagd stressniveau in jouw persoonlijke en zakelijke leven

 • Hogere tevredenheid over jouw eigen prestaties

 • Minder glimlachen alsof je alles onder controle hebt en meer hulp vragen

 • Meer delegeren voor de dingen die er voor jou echt toe doen

 • Meer zelfvertrouwen ervaren – in plaats van zelfverzekerd doen

 • Beheersing in de loop van de tijd in plaats van je door de tijd te laten leiden

 • Een krachtig en loyaal team dat kan excelleren in uitdagende tijden

 • Meer bewustzijn, groei en zingeving over persoonlijke en zakelijke doelstellingen

 • Vaardigheden om conflicten constructief op te lossen

Jij bent namelijk tot nog meer in staat dan dat je nu denkt. Maar ik vertel je natuurlijk niets nieuws. Ik vind het geweldig dat jij gaat voor goud. Lef en incasseringsvermogen zijn hierbij onontbeerlijk - daar schort het bij jou niet aan – Maar jouw onzekerheden omarmen en ombuigen naar gevoel voor jezelf en anderen, daar help ik je bij. Zodat jij recht op die finish afgaat en ik weer rustig kan gaan slapen.

inhoud
inhoud mobiel

Dit is wat je krijgt

 • exclusief 1 op 1 coachingstraject van 6 of 12 maanden

 • de weg van de meeste weerstand die jou naar de mooiste bestemmingen brengt

 • nulmeting en doelstellingen wat jij en jouw organisatie concreet nodig hebben

 • ondernemerschap in je eigen flow

 • maandelijkse meetings

 • tweewekelijkse accountabilitycalls

 • 183 of 365 dagen per jaar een sparringpartner

 • uitmuntende leiderschap- en communicatieskills

 • gedrag- en drijfverenanalyse

 • concreet doorgrond coachdoel om naartoe te werken

 • mastermindtrainingen, systemisch coachen, paardencoaching, kickboksing, mindfullness, 9 holes op de golfbaan of een golfclinic

 • Mijn tijd, expertise, bedrijfskundige kennis en doorzettingsvermogen om jou naar het niveau te tillen waar je wilt zijn. Ik ga tot het uiterste om jouw potentie naar boven te halen en kijk niet op de minuut

marcel de lange

Marcel de Lange

DIRECTEUR Nolina

"Who is behind the Suit heeft mij meer rust gegeven en minder stress. Ik heb het afgelopen jaar de omslag gemaakt van veel uit mijn hoofd werken naar meer werken vanuit mijn hart. Hierdoor is er zakelijk meer stabiliteit en privé meer begrip naar elkaar toe. Wat me aanspreekt is dat ik niet altijd aan hoef te staan en dat ik ook dingen mag doen die ik zelf leuk vind. Als ik dit coachtraject niet was aangegaan zou ik minder levensplezier en vrijheid voor mezelf hebben en meer stress. Sandhya houdt heel erg vast en laat niet gauw los om dingen aan te kaarten en dingen te veranderen in mij. Ze kan goed uitleggen en is een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit traject is voor ondernemers die het heel druk hebben met van alles en nog wat en meer structuur willen. Sandhya doet alles uit liefde en kan zich goed inleven achter alle maskers."

 

ec295a92-e3cc-4876-ac5c-4faf5fe22ff4

Constance Put

Eigenaar Meer Winst uit LinkedIn

“Ik merkte dat er in mij nog iets stagneerde om te floreren en had al verschillende trajecten gedaan. Tot de kern van de transformatie was ik nog niet gekomen. Waar ik bij anderen leerde hoe ik het anders moest doen: met sales, marketing, zichtbaarheid etc. Maar waarom lukt het nu ECHT niet. Die antwoorden zitten veel dieper. De reden hiervan werd me in de eerste sessie van het leiderschapstraject met Sandhya direct duidelijk. Waarom wist ik dit niet eerder. Ergens moet je eerst dieper gaan om onder de oppervlakte uit te komen. Ik kreeg al direct zo veel inzichten en antwoorden dat ik voelde dat vanaf hier alle deuren zouden openen. Ik begrijp nu dingen beter over wie ik ben, snap waarom ik denk zoals ik denk en waarom ik daarin anders mag zijn dan anderen.

Een gedachte die me eerder in negatief denken of stilstand hield en wat ik graag wilde doorbreken. Bij Sandhya is er begrip, eerlijkheid en zowel zachte als harde feedback op het juiste moment. Mijn comfortzone wordt gestretcht en je kan altijd bij haar terecht. Ze zegt eerlijk waar je groeit of juist de teugels weer hebt laten vieren als het aankomt op je persoonlijke leiderschap. Ik ben nu al uit een vicieuze cirkel gestapt waarin ik soms teveel bleef hangen. De regie ligt nu meer in mijn eigen handen. Hierdoor heb ik op persoonlijk vlak al veel stappen gemaakt maar ook businesswise: onzekere of angstige gedachten niet meer mijn keuzes laten bepalen maar omturnen naar positiviteit en actiestand, meer structuur in business en gezinsleven, meer selfcare en een super goede omzet! Ik vind het de investering zeker waard en ben benieuwd wat nog komen gaat!"

 

gijs

Gijs van Geffen

DIRECTEUR Bluebird Flowerfarms

"Ondanks een goed lopende zaak had ik totaal geen controle. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik ben het 1 op 1 coachtraject gestart en heb nieuwe inzichten opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. Mijn traject is niet zonder horten of stoten verlopen. Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst is op het moment dat er verandering optreedt. Dat resulteerde in grote twijfels en een drang naar alles wat vertrouwd was. Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was de persoonlijke band. Ik raad haar aan bij mensen die hun potentie onbenut laten. Sandhya is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen."

 

bianca

Bianca van der Voort

EIGENAAR HORSEBUDDY

"Ik twijfelde eerst om een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond in deze crisistijd. Ik wist ook niet of Sandhya de juiste coach voor mij was, er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en mijn twijfel is weg! Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van. Ik heb na vier weken al zoveel geleerd en ik kijk echt uit naar de rest. De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel telefonisch als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma. 

Ik waardeer het hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop. In 4 weken tijd was mijn doelgroep voor mijn tweede bedrijf helder, is mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb, minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen, de focus op mijzelf houd en mijn zelfvertrouwen groeit. Sandhya laat je echt groeien, ze kan je op een fijne manier een spiegel voorhouden, zij is je stok achter de deur en je stimulator. Haar betrokkenheid is waanzinnig en (voor mij het belangrijkste) Sandhya is puur en oprecht!"

 

favicon

Leef hoe je echt wilt leven, terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waarbij jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jou segment te veroveren en te behouden. Ook al zit jij nu op je troon: each level has got his devil. We gaan jou belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer vanuit je hoofd naar je hart gaat en samen met je team kunt doorknallen naar de top!

Investering: 6 maanden € 5.000 of 12 maanden € 10.000

favicon

Leef hoe je echt wilt leven - terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waar jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jou segment te veroveren en te behouden. Ook al zit jij nu op je troon: each level has got his devil. We gaan jouw belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer van je hoofd naar je hart gaat en samen met je team kunt doorknallen naar de top.

Doordat dit intensieve 1 op 1 coaching betreft is er jaarlijks slechts plek voor 12 deelnemers.

Investering: 6 maanden € 5.000 of 12 maanden € 10.000

powered by Typeform