Programma: Who is behind the suit?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je meters met jouw businessdroom, zonder dat daarmee de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je meters met jouw businessdroom, zonder dat daarmee de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Als DGA of CEO laat jij je missie niet los. Je bent pas klaar als je missie voltooid is. Met die ambitie ontstaat vaak ook onrust, chaos en weinig ruimte voor de medewerkers en je naasten.

In het 'Who is Behind the Suit' programma maken we de kortste en tevens langste reis die je ooit gaat maken. Namelijk die van het hoofd naar het hart. Dit doen we met werkende technieken en unieke interventies.

Hierdoor kun je moeitelozer groeien, meer verbinden met je medewerkers en naasten, en kun je winnen zonder op andere terreinen van je leven te moeten verliezen.

Wie ben jij zonder je bedrijf?

Het is eenzaam aan de TOP. En niet voor niets.

Je hebt een lange weg afgelegd om daar te komen. Een weg die hobbelig was en naast vooruitgang en succes ook vol zat met tegenslagen en onbegrip. Alleen dat houdt je niet tegen. Zodra jij je ogen opendoet kun je niet wachten om aan het werk te gaan. En dat is voor velen onbegrijpelijk.

Je hebt het allemaal al eens voorbij horen komen:

 • Je bent werkverslaafd

 • Dit is niet gezond

 • Moet het ten koste gaan van alles

 • Je bent alleen met je eigen dingen bezig

 • Doe het eens rustiger aan

 • Je hebt geen aandacht voor ons

En terwijl mensen om je heen dit tegen je zeggen, wil jij maar één ding: sneller!!

De wereld om je heen draait door en jij hebt het gevoel dat jouw businessdroom stagneert. Soms vraag je jezelf af waarom je niet kunt genieten van het resultaat en altijd voor goud wilt gaan.

Omdat anderen niet goed begrijpen waar jij mee bezig bent krijg je ze niet altijd mee. En hulp vragen voor de zaken die er echt toe doen is niet jouw sterkste kwaliteit waardoor zaken nooit echt af zijn.

Ik weet dat jij soms gewoonweg niet begrijpt waarom anderen bezig zijn met beperkingen terwijl jij volop kansen ziet.
wie ben je zonder je bedrijf
who is behind the suit traject

ONDERTUSSEN TREKT JE DROOM JOU ELKE DAG AAN JE JASJE

Speciaal voor jou heb ik het coachingsprogramma ‘Who is behind the Suit’ ontwikkeld. Geïnspireerd door de CEO’s en DGA’s die ik afgelopen decennia heb gecoacht. Alleen dit programma is niet voor iedereen. Als jij jezelf niet in bovenstaande herkent dan gaat dit programma je niet verder helpen. Dit programma is niet voor jou als jij niet gemotiveerd en volhardend bent om een positie als marktleider in te nemen of te behouden.

Let's be honest...

Bij ‘Who is behind the Suit’ zijn er namelijk regelmatig momenten dat je wilt opgeven. Meer wèl dan niet. Waarom? Omdat we buiten jouw comfortzone werken en je dingen gaat doen die je niet gewend bent. Één ding staat als een paal boven water: zodra jij je commitment afgeeft en houdt doen wij er alles, maar dan ook alles aan jou te laten slagen.

WANT IK WEET AL DAT JIJ SUCCESVOL BENT

Die omzet en winst in jouw bedrijf zit wel goed. En ondernemen hoef ik jou ook niet leren, jij verstaat je vak. Ik weet dat je van duurzame spullen houdt maar hier niet zo nodig mee te koop loopt. Jij creëert liever zelf iets waar je trots op bent.

Alleen gedoe in je bedrijf is rot: je energie lekt ervan weg en het kost je tijd en geld. Het houdt je weg van je doom. Na 20 jaar als HR-manager en businessconsultant in diverse branches te hebben gewerkt, weet ik als geen ander hoe het is om je teams niet op orde te hebben. Of gedemotiveerde medewerkers in je bedrijf die onkundig zijn of het moraal naar beneden halen.

Een deel ligt bij hen. Het andere deel ligt bij het leiderschap binnen je bedrijf.

let's be honest

wat ga je leren?

Ik help je met het vergroten van je impact zodat je minder gedoe hebt. Bij het creëren van meer rust in je hoofd. Door structuur aan te brengen om met de juiste dingen bezig te zijn of door een goed team om jou heen te bouwen waar je op kunt vertrouwen.

Wat je ook leert bij 'Who is Behind the Suit' is effectief communiceren. Hiermee bedoel ik een ècht gesprek aangaan, versus praten over de inhoud. Je leert verbinden en minder in je hoofd te zitten. Zodat je een team krijgt aan wie jij je visie voelbaar kunt maken en ze niet alleen door jouw leiderschap geïnspireerd raken, maar je ook gaan volgen.

Een selectie van bedrijven die je voor gingen:

logo's 2
logo's mobiel
wilco verhoeven

Wilco Verhoeven

DIRECTEUR artisan orchids

"Het jaarprogramma Who is behind the Suit heeft mij na een paar maanden al bewuster gemaakt waarom ik op een bepaalde manier handel. Zakelijk gezien krijg je meer vertrouwen in de dingen die je doet waardoor je privé minder spanningen krijgt. Als ik dit traject niet was aangegaan was ik wellicht het vertrouwen van de mensen om me heen kwijtgeraakt en zou mijn bedrijf denk ik niet toekomstbestendig genoeg zijn om te kunnen overleven. De gesprekken voelen vertrouwd waardoor ik open & eerlijk durf te praten.

 

Sandhya is veeleisend waardoor ik gedwongen word om het uiterste uit mezelf te halen. Met haar grote ervaring schetst zij met praktijkvoorbeelden hoe het anders kan. Dit traject is een must voor elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf naar een hoger level wil brengen (en zich de hele dag rot rent en onvoldoende effectief is in zijn werk). Sandhya is in staat om iemand die vast zit in zijn gewoontes om te zetten naar iemand die bewust zijn veranderproces in gang zet. Zij is een heel warm persoon die de ander verder wil en kàn helpen en je veel vertrouwen geeft in jezelf."

 

marco moojman

Marco Mooijman

DIRECTEUR JURA

"Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Ik ben met Sandhya in het jaarprogramma Who is behind the Suit op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol. Het coachtraject levert mij veel op: rust en overzicht, meer structuur, beter leren genieten van mijn successen, maar ook leren van mijn fouten. Het bijzondere is de spiegel die je wordt voorgehouden. Ik heb de afgelopen 20 jaar alles gegeven aan het bedrijf en te weinig tijd aan andere dingen. Bepaalde gedachtepatronen worden doorbroken en vooral de feedback die ik krijg is zeer waardevol. Ik heb nu weer nieuwe energie gekregen om dingen te ondernemen en te verbeteren. Sandhya heeft een directe aanpak en lokt me af en toe uit de tent wat bij mij een positief effect heeft. Ze is flexibel, weet situaties duidelijk uit te leggen c.q. te ontleden en staat altijd voor me klaar."

 

Wat levert het je op?

Als jij openstaat voor persoonlijke groei en de opdrachten uitvoert die je meekrijgt, ga je excelleren. Niet in één dag maar in zes of twaalf maanden. Deze tijd heb je nodig zodat je nieuw gedrag kunt aanleren en oud inefficiënt gedrag kunt afleren.

Wanneer jij kiest voor deze transformatie gaan er een aantal dingen in je leven veranderen:

 • Meer rust in je hoofd

 • Verlaagd stressniveau in je persoonlijke en zakelijke leven

 • Hogere tevredenheid over je eigen prestaties

 • Minder glimlachen alsof je alles onder controle hebt en meer hulp vragen

 • Meer delegeren voor de dingen die er voor jou echt toe doen

 • Meer zelfvertrouwen ervaren – in plaats van zelfverzekerd doen

 • Beheersing in de loop van de tijd in plaats van je door de tijd te laten leiden

 • Een krachtig en loyaal team dat kan excelleren in uitdagende tijden

 • Meer bewustzijn, groei en zingeving over persoonlijke en zakelijke doelstellingen

 • Vaardigheden om constructief conflicten op te lossen

Jij bent namelijk tot nog meer in staat dan dat je nu denkt. Maar ik vertel je natuurlijk niets nieuws. Ik vind het geweldig dat jij gaat voor goud. Lef en incasseringsvermogen zijn hierbij onontbeerlijk - daar schort het bij jou niet aan – Maar je onzekerheden omarmen en ombuigen naar gevoel voor jezelf en anderen, daar help ik je bij. Zodat jij recht op die finish afgaat en ik weer rustig kan gaan slapen.

inhoud
inhoud mobiel

Dit is wat je krijgt

 • exclusief 1 op 1 coachingstraject van 6 of 12 maanden

 • de weg van de meeste weerstand die jou naar de mooiste bestemmingen brengt

 • nulmeting en doelstellingen wat jij en jouw organisatie concreet nodig hebben

 • ondernemerschap in je eigen flow

 • maandelijkse meetings

 • tweewekelijkse accountabilitycalls

 • 183 of 365 dagen per jaar een sparringpartner

 • uitmuntende leiderschap- en communicatieskills

 • gedrag- en drijfverenanalyse

 • concreet doorgrond coachdoel om naartoe te werken

 • mastermindtrainingen, systemisch coachen, paardencoaching, kickboksing, mindfullness, 9 holes op de golfbaan of een golfclinic

 • Mijn tijd, expertise, bedrijfskundige kennis en doorzettingsvermogen om jou naar het niveau te tillen waar je wilt zijn. Ik ga tot het uiterste om jouw potentie naar boven te halen en kijk niet op de minuut

marcel de lange

Marcel de Lange

DIRECTEUR Nolina

"Who is behind the Suit heeft mij meer rust gegeven en minder stress. Ik heb het afgelopen jaar de omslag gemaakt van veel uit mijn hoofd werken naar meer werken vanuit mijn hart. Hierdoor is er zakelijk meer stabiliteit en privé meer begrip naar elkaar toe. Wat me aanspreekt is dat ik niet altijd aan hoef te staan en dat ik ook dingen mag doen die ik zelf leuk vind. Als ik dit coachtraject niet was aangegaan zou ik minder levensplezier en vrijheid voor mezelf hebben en meer stress. Sandhya houdt heel erg vast en laat niet gauw los om dingen aan te kaarten en dingen te veranderen in mij. Ze kan goed uitleggen en is een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit traject is voor ondernemers die het heel druk hebben met van alles en nog wat en meer structuur willen. Sandhya doet alles uit liefde en kan zich goed inleven achter alle maskers."

 

gijs

Gijs van Geffen

DIRECTEUR Bluebird Flowerfarms

"Ondanks een goed lopende zaak had ik totaal geen controle. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik ben het 1 op 1 coachtraject gestart en heb nieuwe inzichten opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. Mijn traject is niet zonder horten of stoten verlopen. Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst is op het moment dat er verandering optreedt. Dat resulteerde in grote twijfels en een drang naar alles wat vertrouwd was. Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was de persoonlijke band. Ik raad haar aan bij mensen die hun potentie onbenut laten. Sandhya is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen."

 

favicon

Leef hoe je echt wilt leven, terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waarbij jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jou segment te veroveren en te behouden. Ook al zit jij nu op je troon: each level has got his devil. We gaan jou belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer vanuit je hoofd naar je hart gaat en samen met je team kunt doorknallen naar de top!

Investering: 6 maanden € 5.000 of 12 maanden € 10.000

favicon

Leef hoe je echt wilt leven - terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waar jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jou segment te veroveren en te behouden. Ook al zit jij nu op je troon: each level has got his devil. We gaan jou belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer van je hoofd naar je hart gaat en samen met je team kunt doorknallen naar de top

Investering: 6 maanden € 5.000 of 12 maanden € 10.000

powered by Typeform