Programma Change

Leer handen & voeten te geven aan waar jouw hart & hoofd vol van zijn.

Hoe zet je je missie om naar een succesvolle executie? En hoe krijg je jou organisatie en medewerkers mee in het plan wat jij voor ogen hebt?

Leer handen & voeten te geven aan waar jouw hart & hoofd vol van zijn.

Hoe zet je je missie om naar een succesvolle executie? En hoe krijg je jou organisatie en medewerkers mee in het plan wat jij voor ogen hebt?

HOE ZOU JIJ JE VOELEN ALS JE MISSIE IS OMGEZET NAAR EEN SUCCESVOLLE EXECUTIE?

Als chief heb je jouw scope bepaald en weet je waar je naartoe wilt. Maar wat is de snelste route naar jouw doel? En last but not least? Hoe enthousiasmeer je anderen om mee op missie te gaan? 

In het change traject gaan we uit van jouw bedrijf in de toekomst, om van daaruit met terugwerkende kracht te kijken wat we moeten innoveren op het vlak van leiderschapsvaardigheden, bedrijfsidentiteit en strategische personeelsplanning.

Hierdoor ontstaat er synergie waardoor iedereen vanuit intrinsieke motivatie en een heldere richting kan meebewegen bij het behalen van jouw missie.

HELAAS KUN JE DIE STAP NIET ZETTEN OMDAT ER NOG TEVEEL SPEELT

 • Het frustreert je dat je plannen niet snel genoeg worden uitgerold

 • Je merkt dat mensen niet goed op elkaar zijn afgestemd waardoor er doublures of hiaten ontstaan in de onderlinge communicatie en processen

 • Je bent niet op de hoogte wat er zich op diverse lagen binnen je organisatie afspeelt

 • Je merkt dat je nog niet gezamenlijk die kar kunt trekken omdat managers op hun eigen eiland zitten

Er is een programma waarbij je meer succes boekt, je jouw missie kunt transformeren naar een - gezamenlijke missie - en deze hierdoor wèl omzet naar een succesvolle executie. 

change traject

Het Change organisatie-ontwikkelprogramma.

Organisatieontwikkeling

Een organisatie ontwikkelen kan niet alleen op processen, methoden en technieken. Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen dien je jouw missie voelbaar te maken en je kernwaarden uit te dragen. Ik help je met een cultuurprogramma dat ervoor zorgt dat jouw medewerkers in beweging komen en samen met jou als leider naar die stip op de horizon meebewegen.

Effectief besturen

Natuurlijk begint bedrijfscultuur bovenaan de top. Daarom begin ik bij het MT omdat jullie de cultuurdragers zijn. Tijdens MT-meetings geef ik als businessconsultant inhoudelijk advies en als leiderschapscoach feedback op jullie -onderlinge- communicatie.

Synergie in je MT

Een MT waar leden elkaar volop vertrouwen is meer uitzondering dan de regel. Elk MT-lid heeft namelijk een eigen portefeuille en deze euro’s hebben allemaal een andere bestemming. Met teamcoachingsessies krijgen jou MT-leden mèèr inzicht. In hun kwaliteiten en eigenaardigheden - en die van anderen - waardoor er meer synergie ontstaat. Jullie ontvangen van mij de tools en begeleiding om samen gericht verder te groeien.

verandertraject

Strategisch HRM

Als businessconsultant vertaal ik jouw strategische organisatiedoelen naar een breed gedragen HR beleid. Hierbij gebruik ik de modernste HR instrumenten om HR processen inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Coaching on the job

Als de HR-processen en procedures op orde zijn zul je aandacht moeten besteden aan je peoplemanagement? Ik geef jou en je managers middels 1 op 1 coaching on the job methodes en technieken om problemen constructief op te lossen en medewerkers in een positieve flow te krijgen.

Assessments

Als gecertificeerd practitioner neem ik selectie- en ontwikkelassessments af met wetenschappelijk onderbouwde managementmodellen. In mijn analyse en terugkoppeling ben ik on point en verbindend. Om sollicitanten en medewerkers inzicht te bieden in hun talenten zodat zij op de juiste plek in de organisatie het beste tot hun recht komen.

HR-instrumenten

Om je medewerkers gemotiveerd te houden en duurzaam in je organisatie in te blijven zetten, scan ik je HR-instrumenten: contractencyclus, performancecyclus, beloningsdifferentiatie, werving & selectiecyclus en het ziekteverzuimbeleid. Kunnen ze worden verbeterd, dan pas ik ze voor je aan.

Masterclass en teamsessie

Dagelijks een organisatie aansturen vergt leiderschap- en managementvaardigheden. Voor jou en je managers verzorg ik masterclasses over authentiek leidinggeven, gespreksvaardigheden of teamsessies high performance.

Reorganisatie & ontslag

Als jouw organisatie groeit, groei jij mee. Die vlieger gaat helaas niet bij iedereen op. Transitie is iets wat mij op het lijf staat geschreven. Dit heeft zich de afgelopen jaren geuit in het doorvoeren van talloze reorganisaties en individuele ontslagen. Ook bij deze minst leuke aangelegenheid help ik je om zo efficiënt en effectief mogelijk de transitie door te komen.

verandermanagement

Onze unieke S&S-werkwijze

In 6 tot 12 maanden doorlopen we 3 fasen van de S&S-werkwijze om je leiders en organisatie te ontwikkelen

1. Quickscan & Analyse


Hoe ziet jou stip op de horizon eruit?

We ontwikkelen de scope van buiten naar binnen

Hoe ziet jou organisatie er op dit moment uit?

Pas daarna maken we een nulmeting van de organisatie

2. Key Resources & Strategie

Welke mensen horen thuis in jou toekomstige bedrijf?

We ontwikkelen een blauwdruk van waaruit je medewerkers kunt verbinden met je organisatie

Welke strategieën kun je hanteren om je waardepropositie te verzilveren?

We gaan op zoek naar het DNA van jouw bedrijf en sluiten deze aan op je waardepropositie

3. Roadmap & Executie

Hoe ziet de roadmap naar jou stip op de horizon eruit?

We zetten de strategische doelen om naar KPI's

Hoe vertalen we het beleid & de strategieën door naar een succesvolle executie?

We maken een effectief plan van aanpak om de change te implementeren

chris

Chris Pronk

Directeur Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling

"Sandhya heeft ons tijdens het Change programma op organisatievlak begeleid en gedurende het jaar zitting genomen in ons MT. Voor ons bedrijf heeft zij de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk toegelicht. Het heeft ons een goed houvast gegeven in de teamvorming waar we mee bezig zijn. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol. Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken."

 

ralph meijer

Ralph Meijer

Directeur Cadillon International

"Ik heb het genoegen meer dan vijf jaar met Sandhya als leiderschapscoach en businessconsultant te mogen werken. De afgelopen jaren heeft ze mij als mijn team meerdere keren in strategische teamsessies begeleid in het vormen van een succesvol team. Zij weet op doortastende en effectieve wijze altijd alle neuzen de spreekwoordelijke zelfde kant op te krijgen. Sandhya is in de afgelopen jaren van grote toegevoegde waarde geweest in de performance van mijn onderneming, en dat zal hopelijk nog lang zo blijven. Naast team- en persoonlijke coaching heeft Sandhya ook bij het screenen van sollicitanten een belangrijke rol gespeeld. Van haar mensenkennis en ervaring maken wij altijd graag gebruik. Ik ken Sandhya als een uiterst professioneel vakvrouw die elke opdracht met volledige toewijding oppakt. Haar plezierige en warme coachingstijl maakt voor zowel mij als mijn team dat samenwerken met Sandhya naast effectief ook altijd als plezierig wordt ervaren."

 

Wat levert het je op?

Wanneer jij kiest voor Change wordt jouw missie omgezet naar een succesvolle executie. 

 • Efficiëntere bedrijfsvoering

 • Meer synergie in je MT

 • Minder gedoe in je bedrijf

 • Juiste medewerkers op de juiste plek

 • KPI's gebaseerd op strategische doelstellingen

 • Succesvolle executie met een realistische roadmap

 • Projectgroep met ambassadeurs

 • Uitwerking van het DNA van je bedrijf

 • Talentontwikkeling van je medewerkers

Een selectie van bedrijven die je voor gingen:

logo's 2
logo's mobiel
bart

Bart van Leeuwen

DIRECTEUR VLP

"Ik heb het genoegen reeds 8 jaar met Sandhya te mogen werken en dat is één en al positief geweest! Niet alleen het uitstekende werk dat zij doet maar vooral de positiviteit die zij weet over te brengen. Sandhya heeft mij tijdens het Change programma geholpen bij de groeistrategie van mijn bedrijf. Ook met het voeren van selectiegesprekken, bij een ontslagprocedure en bij diverse HR uitdagingen.  Daarnaast heeft zij mij gecoacht op het gebied van leiderschap en mindset. De veelzijdigheid van Sandhya is werkelijk enorm! Als coach raakt Sandhya zelf ook gemotiveerd van de behaalde successen van het bedrijf van haar klant en weet ze altijd het tempo erin te houden en je te motiveren als het even tegen zit. Sandhya is voor mij een echte TOPPER!"

 

martijn verbeek

Martijn Verbeek

"Sandhya is iemand die heel doelgericht en objectief een groep kan doorgronden. Zij weet op een kritische, duidelijke en positieve manier knelpunten op persoonlijk gebied en in groepsverband te belichten. Er worden handvaten aangereikt en inzichten gecreëerd waardoor positieve ontwikkeling en veranderingen plaats kunnen vinden. Sandhya kan individuen of een groep van eerlijke en begrijpelijke feedback voorzien waardoor voorwaarden gecreëerd worden om te kunnen excelleren."

 

Dit is wat je krijgt

 • exclusief organisatie-ontwikkelprogramma van 6 tot 12 maanden

 • expertise van een bedrijfskundige en ervaren (HR) businessconsultant

 • nulmeting en doelstellingen wat jij en jouw onderneming concreet nodig hebben

 • leiderschap in je eigen flow

 • maandelijkse MT- en projectmeetings

 • (twee)wekelijkse aanwezigheid op jullie bedrijfslocatie

 • 183 of 365 dagen per jaar een sparringpartner

 • schaalbare groei met begeleiding

 • gedrag- en drijfverenanalyse (management)teams

 • scan van je HR beleid

 • masterclasses voor je managers

 • Sinds 2014 voeren wij voor diverse organisaties Change-projecten uit met subsidietoekenningen van € 5.000 - € 12.500

favicon

Change is een organisatie-ontwikkelprogramma waar we jouw missie gaan omzetten naar een succesvolle executie. We ontwikkelen een blauwdruk met strategieën van waaruit de talenten van jouw medewerkers maximaal worden benut. Het levert je minder gedoe en een betere bedrijfsvoering op. Strategische doelstellingen worden omgezet in KPI’s en met een reële roadmap vertalen we jouw beleid en strategie door naar een succesvolle executie.

favicon

Change is een organisatie-ontwikkelprogramma waar we jouw missie gaan omzetten naar een succesvolle executie. We ontwikkelen een blauwdruk met strategieën van waaruit de talenten van jouw medewerkers maximaal worden benut. Het levert je minder gedoe en een betere bedrijfsvoering op. Strategische doelstellingen worden omgezet in KPI’s en met een reële roadmap vertalen we jouw beleid en strategie door naar een succesvolle executie.

powered by Typeform