12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIE PROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

The next step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt meteen.

12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

Iedereen heeft weleens twijfels & onzekerheden, don't let them stop you!

De next step, hoe vaak heb jij die al uitgesteld omdat je twijfelt? Omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt meteen.

VANAF NU GEEN GEDOE MEER MAAR KRACHTIGE KEUZES MAKEN IN JE LEVEN & JE BUSINESS

Ik weet dat jij als zzp-er geneigd kan zijn om te gaan consumeren als jij niet lekker in je vel zit. Wat nou als ik jou laat zien waarom jij keer op keer weer in die valkuil stapt om online een programma te kopen waarmee jij met je business hoopt vooruit te komen maar elke keer weer blijkt dat jij niet het gouden ticket hebt gekocht? Jij bent niet de enige vrouwelijke ondernemer die op zoek is naar methoden en technieken om vooruit te komen. Omdat je ontevreden bent met je huidige omzet en winst en de plaats waar je nu staat in je leven en in je business. Omdat jij jezelf en je dierbaren zoveel meer wilt geven dan die dagelijkse stress en die never ending uren achter je laptop

Bij de vrouwen die met mij samenwerken stopt dit direct.

Jij wilt de wereld zoveel mooier maken maar het gaat je niet snel genoeg

Heb jij weleens het gevoel dat jij geen succes kan hebben, of - ondanks alles wat je op het internet leest - soms toch nog problemen hebt met die moneymindset? En het gevoel dat het niet opschiet omdat jij telkens weer tegen dezelfde blokkades en innerlijke saboteurs oploopt. Misschien baal jij nog steeds van jezelf ondanks het feit dat jij de afgelopen jaren  stappen hebt gemaakt maar dit niet in de buurt komt wat jij graag in winst terug wilt zien.

Ik weet dat jij er ook wilt zijn voor je dierbaren en alles perfect geregeld wilt hebben. Ik begrijp het girl, ik heb hetzelfde pad bewandeld. Maar weet dat jij het ook anders kunt doen. Niet met die programma’s waar jij alleen online het wiel moet uitvinden of in een groep jouw hele hebben en houwen moet blootgeven. Ik snap dat jij daar geen zin in hebt. Jij hebt namelijk niet voor niets zo keihard gewerkt om te komen op het punt waar jij nu staat. 

Ik weet dat jij super ambitieus bent en dat brandende verlangen in je hebt maar het op de een of andere manier niet voor elkaar krijgt om een winstgevende onderneming op te bouwen. Ik weet dat jij je niet vrij kunt voelen omdat jij nog blokkades op te lossen hebt en het te druk is in je hoofd

4

HET KAN OOK ANDERS MET HET 12-WEEKSE LEIDERSCHAP- & STRATEGIEPROGRAMMA

ZO KAN JOUW LEVEN ERUIT ZIEN

Stel je eens voor dat over drie maanden vanaf nu jouw leven en je business in flow is. Jij start je dag met een gelukkig gevoel, kijkt in jouw agenda en je bent tevreden met wat je ziet. Jij bent blij met je dag want je hebt genoeg tijd voor jezelf, je dierbaren en je business. Jij kunt met zelfvertrouwen beslissingen nemen en hebt meer focus op de groei van je business wat nu ècht belangrijk is.

Meningen van anderen hoor je wel maar raken je minder. Jouw doel is helder en jij gelooft zo in jezelf dat jij alleen maar de juiste dingen gaat doen. Hierdoor heb jij minder stagnatie maar een hogere omzet en winst. Ik gun jou die rust in je hoofd en omdat ik geaccrediteerd coach ben heb ik de vaardigheden om jou te laten transformeren waardoor jij je eindelijk vrij kunt voelen en een winstgevende onderneming hebt.The Sky is de limit! 

Ik loop met je mee, we doen dit samen!

We gaan samen aan de slag met jouw negatieve overtuigingen en de invloed die deze hebben op jouw business. Met de stemmetjes in je hoofd die jou regelmatig stagneren. Met meer zelfvertrouwen beslissingen kunnen nemen dat is waar ik voor sta. Ik geef jou die boost die jij nodig hebt als je stil staat en als jij met mij samenwerkt krijgen die saboteurs geen kans meer. Ik laat je zien wat jij over het hoofd ziet. Ik zorg ervoor dat jij jezelf niet tekort doet op je verdienmodel en dat jij voor je waarde gaat staan. Alleen als je hiermee aan de slag gaat zal jouw omzet & winst verhogen.

In 12 weken ben jij klaar om met:

 • meer zelfvertrouwen je aanbod in de markt te zetten

 • positievere gedachten je doelen te laten slagen

 • focus en structuur je ideëen in de tijd te implementeren

 • meer energie dagelijks je bedrijf te runnen

 • bovenstaande acties je omzet & winst te verhogen

 • Pak mijn hand beet en ik neem je in 12 weken mee naar jouw nieuwe werkelijkheid. Met praktische stappen en coaching on the job gaan wij samen jouw leven en business herinrichten zodat jij tevreden bent over jouw tijdsverdeling, focus hebt en naar een bankrekening kijkt waar jij trots op bent! 

sandhya

WIE IS JOUW COACH?

Jarenlang heb ik keihard gewerkt en alle ballen in de lucht gehouden. Nu ontwikkel ik programma's om ondernemers en CEO's beter te laten performen. De afgelopen 20+ jaar heb ik bij MKB-bedrijven de best werkende strategieën geleerd. 

Ik geloof er heilig in dat vrouwen een oerkracht hebben. So Hell No ik ben niet blijven hangen op het niveau van een bedrijfje en mijn klanten ook niet.

Ik heb een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd. Van de 63.000 coaches in NL zijn er 517 (<1%) geaccrediteerd waarvan 163 op senior niveau en 44 op masterniveau. Ik ben geaccrediteerd op senior niveau. 

Bij mij krijg jij een transformatie zodat jij met zelfvertrouwen meer winst genereert en geen marketingblabla.

DE 3 PIJLERS VAN DE SUITS & SOUL METHODIEK

 • HET STOPPEN VAN JE INNERLIJKE SABOTEURS

 • EEN BUSINESSMODEL WAARMEE JIJ JE OMZET & WINST GAAT VERHOGEN

 • ZAKELIJKE SLIMME KEUZES MAKEN DIE JOU EEN GOED GEVOEL GEVEN

OH JA, DIT KRIJG JIJ NIET BIJ MIJ:

 • Beloftes dat jij structureel binnen 2 weken 5K, binnen 1 maand 20K of binnen 2 maanden 49K gaat omzetten

 • Gebakken lucht over easy ondernemen (dit kan namelijk pas als jij al je bedrijfsprocessen goed hebt ingericht)

 • De garantie op een jaarlijkse 6 of 7-figure omzet (ook dit heeft met een goed systeem en zelfvertrouwen te maken)

     

DIT KRIJG JIJ WEL BIJ MIJ

 • Zelfvertrouwen: want zonder zelfvertrouwen geen zichtbaarheid en al helemaal geen sales

 • Daadkracht: doordat jij je bewust wordt wie jou interne saboteurs zijn stagneer jij minder waardoor jij sneller stappen maakt

 • Een upgrade in je leiderschap zodat jij met alle vezels in je lijf overtuigd bent van de waarde van jezelf en jouw producten of diensten

 • Vaardigheden om met de ander (zakelijk) te verbinden zodat sales gemakkelijker voor je wordt

 • Focus: doordat ik nagenoeg wekelijks 1 op 1 contact met je heb ga jij je doelen halen en heb je een snellere executie

 • Bedrijfskundige kennis waarmee jij een voorspong krijgt op marketingblabla

 • Jouw authentieke leiderschap: zoveel meer dan omzet en winst - maar waar jij juist omzet en winst mee gaat behalen -

bianca

Bianca van der Voort

DIRECTEUR Horsebuddy

"In eerste instantie twijfelde ik om bij Sandhya een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond, helemaal in deze tijden van crisis en onzekerheden wat betreft de toekomst. Ik wist ook niet of zij de juiste coach voor mij was,  er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en mijn twijfel is weg! Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van. Ik heb na vier weken al zoveel geleerd en ik kijk echt uit naar de rest. De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel via telefoon als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma.

 

Haar directe manier van coachen waardeer ik en ook hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop.  In 5 weken tijd was mijn doelgroep helder, heb ik drie programma's verkocht (zonder verkoopwebsite), is mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer en meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb, minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen, de focus op mijzelf houd en mijn zelfvertrouwen groeit. Sandhya laat je echt groeien, ze kan je op een fijne manier een spiegel voorhouden, zij is je stok achter de deur en je stimulator. Haar betrokkenheid is waanzinnig en (voor mij het belangrijkste) Sandhya is puur en oprecht!

 

Sandhya Santoe (1)
Sandhya Santoe

"Ik ben er voor de actiontakers: de vrouwen die kansen zien en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan"

wat houdt het programma in

 • Meeting 1: IT'S ALL ABOUT YOU & YOUR BUSINESS online sessie met focus op de probleemstelling & scope (1 uur)

 • Meeting 2: IT'S ALL ABOUT LEADERSHIP offline sessie met luxe broodjes (3 uur)

 • Meeting 3: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten bespreken (20 minuten)

 • Meeting 4: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten bespreken (20 minuten)

 • Meeting 5: IT'S ALL ABOUT STRATEGY offline sessie met luxe broodjes (3 uur)

 • Meeting 6: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten bespreken (20 minuten)

 • Meeting 7: IT'S ALL ABOUT PERSONAL BRANDING offline sessie met luxe broodjes (3 uur)

 • Meeting 8: IT'S ALL ABOUT FOCUS online voortgang opdrachten bespreken (20 minuten)

WAT KRIJG JIJ

Dagdeel Leiderschap

 • Scan van jouw belemmerende overtuigingen. Je kunt pas transformeren zodra jij je bewust bent wat jou tegenhoudt

 • Inzichten in je eigen leiderschap- en communicatiestijl, de impact hiervan op jouw bedrijf en hoe jij deze positief kunt inzetten waardoor jij je business gaat versnellen

 • Mindfullness, training en verankering positieve gedachten

Dagdeel Strategie

 • Strategieën en tips om je business- & verdienmodel te optimaliseren

 • SWOT, Sales & Marketing

 • Een Canvas met KPI’S (meetbare acties) voor de komende 3 maanden

Dagdeel PERSONAL BRANDING

 • Advies hoe jij met je authentieke leiderschapstijl klanten binnen haalt

 • Thema's om je expertstatus te upgraden

 • Werkende strategieën om effectief te netwerken

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slim in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is er ook maar plek voor  8 actiontakers. De investering voor dit programma is € 2.497 exclusief BTW

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slim in te zetten

Jij werkt 12 weken exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is er ook maar plek voor 8 actiontakers. De investering voor dit programma is € 2.497 exclusief BTW

 

3

bonus! voor de eerste 3 deelnemers

 • 2 gedragsanalysetesten ter waarde van € 350,-

 • Een boek over je stemmetjes met kraakheldere inzichten ter waarde van € 27,-

 • Advies op maat gedurende het programma

JIJ hebt nu drie keuzes:

Als jij hier nog bent kun jij nu besluiten om weg te klikken, te investeren in jezelf of wij gaan in gesprek om te kijken of dit voor jou nu de juiste stap is 06-40453806. Ik gun jou een prachtig leven met rust in je hoofd en een kapitaalkrachtige bankrekening. Er is geen betere tijd dan NU om jouw nieuwe identiteit te omarmen. Laten wij samen rocken en jouw leven een winstgevende boost geven!

Liefs, Sandhya